رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز

قالیباف:حوزه نرم‌افزاری مجلس برای شفاف‌سازی آراء نمایندگان آماده است

قالیباف:حوزه نرم‌افزاری مجلس برای شفاف‌سازی آراء نمایندگان آماده است رئیس مجلس در پاسخ به نماینده ای که درخواست علنی شدن آرای نمایندگان را داشت، گفت: حوزه نرم‌افزاری مجلس آمادگی اعلام شفاف آراء نمایندگان را دارد و صرفاً داوطلبان باید نامه مکتوب درخواست خود را برای شفاف‌سازی همه آراء ارائه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر،‌ محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده خمینی شهر،مبنی بر اینکه عده‌ای از نمایندگان در خصوص شفافیت آراء خواستار علنی شدن رأی خود هستند، با بیان اینکه مسیر قانون شفافیت قوای سه‌گانه طی شده و پس از تأیید به اجرا در می‌آید، گفت: تأکید می‌کنم حوزه نرم افزاری مجلس برای شفافیت آرای نمایندگان آماده است و مقرر شده بود دوستان داوطلب، نامه درخواست مکتوب برای شفافیت همه آراء خود را ارائه کنند تا به صورت سیستمی عمل شود چرا که نمی‌توان برای هر رأی‌گیری درخواست صادر کرد. آقای شریعتی در این خصوص پیگیر موضوع است.

 

 محمدتقی نقدعلی نماینده مردم خمینی شهر، در جلسه علنی امروز مجلس، در تذکری با بیان اینکه عده‌ای از نمایندگان در خصوص شفافیت آراء خواستار علنی شدن رأی خود هستند، گفت: شما دستور دادید مقدمات این موضوع از حیث الکترونیکی در مجلس آماده شود اما هنوز آراء به صورت کاغذی اخذ می شود.

 

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: موضوع شفافیت قوای سه‌گانه نیز هنوز در مجمع تشخیص مصلحت مانده که حل نمی‌شود در حالی که اولین قول مجلس به مردم بود و دلیل آن نیز مشخص نیست لذا از آنجایی که زورمان به مجمع نمی‌رسد حداقل شما به معاونت اجرایی دستور دهید شفافیت آراء در مجلس پیگیری شود که هنوز بعد از گذشت دو ماه اجرا نشده است. هنوز نمایندگان امکان شفاف‌سازی آراء خود را ندارند در حالی که این قول روز اول مجلس به مردم بوده است.

 

وی در ادامه با اشاره به تصویب قانون شفافیت قوای سه‌گانه در مجلس و تأیید آن در شورای نگهبان عنوان کرد: این موضوع هنوز در مجمع تشخیص مصلحت مانده است که نمونه آن قانون خودرو است لذا به نظر می‌رسد تعدد مراجع قانونگذاری مشکلاتی را برای کشور ایجاد کرده است. مجدداً از مجلس می‌خواهیم برای در جریان قرار گرفتن مردم، امکان شفافیت آراء برای نمایندگان را فراهم کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار